donderdag 11 augustus 2016

I - Eerste blog!

Bron: www.fermevrouw.com5:45

Mijn wekker gaat dus serieus op dit tijdstip. Zoals jullie begrijpen ontbijt ik doordeweeks met een boterham met zelfmedelijden en een snufje traan.

6:15

Vandaag ga ik veel te optimistisch in mijn t-shirt zonder jas de deur uit. Dat gaat wel prima in de auto met de verwarming vol aan. Maar op m’n werk valt het toch een beetje tegen.

Ik voel me op m’n werk trouwens volledig Westlander aangezien we in een kas zitten. Het is niet officieel een kas, maar de kamer is voorzien van zoveel ramen dat het hetzelfde subtropische klimaat kent als een echte kas. Mijn collega’s en ik heerlijk kunnen in de zomer heerlijk “genieten” van een gemiddelde binnentemperatuur van 27 graden.

Alleen nu was het anders.  Het was maar 20 graden binnen en dat zijn we natuurlijk niet gewend. De ijspegels hingen binnen vijf minuten aan mijn neus en ik zweer dat ik een pingu├»n voorbij zag hobbelen. Ik had best wel spijt van het feit dat ik geen vest of jas had meegenomen.

9:30

Een collega liep de kamer op en noemde ons “bikkels” omdat we het zo goed uithielden in onze koele kamer. Hij moest eens weten.

12:00

Uiteindelijk ben ik wat eerder naar huis gegaan, omdat het op werk vanwege de vakantieperiode toch wel vrij rustig is en ik me niet zo goed kon concentreren met al dat Noorderlicht. Even naar de Action voor nieuwe olijfolie (met knoflook, lekker stinken!). Ik wilde ook zout en mais kopen, maar helaas verkochten ze niet de goede. We hebben namelijk sinds kort ontdekt hoe je zoute popcorn kan maken in een pan en dat is toch een partij lekker! Dus nu eten we veel te veel popcorn en moet ik stukken Becel Pro-activ eten om te compenseren voor m’n bloeddruk.

15:00

KOFFIE!!!

Bron: www.hdwallpapera.com/wallpaper-coffee-love-heart-hd-wallpapers/

15:30

Na anderhalf uur namen proberen, wordt eindelijk mijn nieuwe blognaam goedgekeurd! Het is ongeveer de 956ste keuze. Ikbenhetzatwaarompiktiedereenmijnblognamen.blogger.com is ook nog vrij trouwens, evenals ikmoetplassen.blogger.com.

Groetjes,

Isabeau

Geen opmerkingen:

Een reactie posten