donderdag 18 augustus 2016

VIII - Home cinema room

Ik ben een echte binge-watcher. Het is voor mij niet mogelijk een leuke serie uit te zetten na één, twee, drie of vier afleveringen. Het seizoen moet direct worden afgekeken, al wordt het nachtwerk. Die paar uur slaap kan ik heus wel missen met behulp van mijn beste vriend K. Offie. Het is soms wel balen dat je als mens soms naar de wc moet of moet eten en dan de donkere kamer moet verlaten. Alsof je weer terug op aarde bent... Daarnaast ben ik een groot filmfanaat en plan ik afspraken zo in dat ik leuke films zo snel mogelijk kan kijken.

Series kijken op de laptop

Voorheen (en eigenlijk nog steeds wel eens) keek ik films en series altijd op m'n laptop. Koptelefoon op en helemaal in mijn eigen wereld. Maar op een gegeven moment hebben we een eigen huis gekocht en was daar ruimte! Met z'n tweetjes hielden we een kamer over. Zoals je begrijpt, hoefde ik niet lang na te denken over wat we met die kamer moesten doen. Dit werd een echte Home Cinema Room!

Supercoole home cinema room (Bron: www.buzzfeed.com)

Op Pinterest staan diverse, vrij extreme, voorbeelden van hoe je een home cinema room in kan richten. Gezien wij dan weer geen vrijstaande villa van 1000 m² hebben, hebben we onze eigen ideeën er maar op los gelaten.
Met zwart behang op de muren, zwarte niet-lichtdoorlatende gordijnen voor het raam, paarse vloerbedekking, ledstrips op de plinten, posters aan de muur en een beamer met projectiescherm is de kamer bijna helemaal compleet! 

Impressie van onze home cinema room


Binnenkort hangen we een surround systeem op, zodat horrorfilms kijken echt niet leuk meer is en we zijn ook nog altijd op zoek naar twee zwarte relaxfauteuils voor een mooie prijs, dus als iemand een tip heeft?

Groetjes,

Isabeau

Geen opmerkingen:

Een reactie posten