maandag 22 augustus 2016

XII - 4 jaar

21 augustus 2016

11:30  
Aan ochtenden meemaken doe ik natuurlijk niet in het weekend, hoewel het vandaag meevalt omdat ik gisteren pas om 13:15 uur m'n  bed verliet. Vandaag heb ik vier jaar verkering en zijn we ook precies één jaar verloofd. Dat betekent dat ik me nu ernstig moet gaan uithongeren, omdat we vanavond uitgebreid uit eten gaan.

12:15 
Na een verfrissende douche sluip ik met m'n kadootje naar beneden. Toch betrapt, want beneden staat vriend met een mooie bos bloemen! Van mij krijgt hij een nieuwe eau de luchie.

Een bossie rode bloemen


15:00
Toch maar eens die luie kont van de bank halen en boodschappen doen, hoeven we in ieder geval morgen niet meer. Boodschappen doen is altijd wel een risico als je honger hebt, dus vol gas langs de schappen met koek en chocola...

16:00
Inmiddels zie ik visioenen van dansende M&M's op een Oreo Milka reep...

16:30
Ik zit de tijd uit met het maken van Instagramfoto's en het bedenken van allerlei hashtags.17:30
Eindelijk mogen we richting ons favoriete Mexicaanse restaurant Muy Amigos in 's-Gravenzande.

18:00
Met hongerige ogen schuiven we aan in het restaurant en binnen mum van tijd staan de nachos met kaas op tafel. Dat is een partij lekker na zo'n dieetdag!

19:30 
Zo, ik ontplof. Na de nachos kwamen de bloemtortillas die je kon vullen met reepjes kip, biefstuk of varkenshaas. Vervolgens het toetje Death by Chocolate, dat is een brownie met een kern van gesmolten chocola, een bol chocoladeijs en een glaasje chocoladesaus met slagroom. Hmm!

Hoofdgerecht


22:30
's Avonds herontdek ik mijn oude MP4-speler met muziek die ik er jaren geleden opgezet had. Reden om eens keihard te genieten van de bass in m'n koptelefoon.

Muziek luisteren

23:30
Oh ja, morgen werken. Nou, dan maar eens op bed aan...

Groetjes,

Isabeau 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten