dinsdag 23 augustus 2016

XIII - Walk in closet

Tijdens de bezichtiging van ons huis kwamen we er al gauw achter dat er in de master bed room  geen ruimte was voor een kledingkast. Dat zou betekenen dat we ons kleding achter het schut, dus onder het schuine dak, zouden moeten opbergen of een kast in de logeer/studeerkamer zouden moeten zetten. Beide geen ideale oplossingen.

Daar waar ik met het idee voor de home cinema room op zolder kwam, iets wat normaal bijvoorbeeld een onderdeel zou zijn van de man cave, kwam mijn vriend met het idee van een walk in closet! Dit werd een van de "grote" verbouwingen tijdens het klussen.

In de logeerkamer werd een muurtje geplaatst om deze kamer in twee├źn te splitsen. Vervolgens werd er een stuk muur uit de slaapkamer gesloopt om daar de deur in te maken. Al met al is er een flinke ruimte gereserveerd voor de kast, waarbij nog het nodige denkwerk gepaard ging over het soort deur dat er voor zou moeten komen.

Op een van mijn favoriete sites voor woonidee├źn, Pinterest, trof ik heel vaak afbeeldingen aan van supercoole schuifdeuren. Het leek mij de ideale oplossing om toe te passen op onze kast, zodat er veel ruimte bespaard bleef in de slaapkamer. Gelukkig was dit idee ook uitvoerbaar en hebben we nu een mooie schuifdeur voor de inloopkast. De kastruimte is gemaakt met behulp van IKEA, heel handig als je iets zelf op maat wil maken.


Op zich denk ik dat we nu wel even een jaartje vooruit kunnen...

Groetjes,

Isabeau

Geen opmerkingen:

Een reactie posten