vrijdag 30 september 2016

XIX - Kadootjespakket

Op sommige vlakken blijf ik een klein kind. Ik vind het vaak leuker om heel veel kadootjes te krijgen dan één groot kado, want hoe meer ik uit kan pakken hoe beter. Van mooi verpakte kado's word ik helemaal vrolijk. Ook voor anderen heb ik er veel plezier in om kado's zo leuk mogelijk in te pakken. Je wordt er vanzelf steeds creatiever en beter in.

In een ver verleden had ik een bijbaan bij de Blokker en was ik wel echt een prutser met inpakken. Ik heb wel eens een klant gehad die het pakpapier uit m'n handen trok en het kado zelf inpakte. Overigens vond ik dat toen helemaal niet erg, want toen had ik een hekel aan inpakken en aan klanten die mij dat lieten doen. Laatst bij de Intertoys kwam het verleden weer even boven. Ik zag dat de jongen achter de kassa net zo'n kunstenaar was als ik toen:


Vandaag is oma jarig, dus vanmiddag heb ik alle kado's ingeslagen zodat ik lekker aan de slag kon met het inpakwerk. Het was nog best een uitdaging om de juiste spullen te zoeken om het gewenste eindresultaat te krijgen. Uiteindelijk heb ik allerlei spullen gekocht die de komende winter goed van pas komen, zoals een lekker warm deken, kaarsjes en douchegel voor een warme douche.  Oh ja, en chocola, want wie krijgt het daar nou niet warm van? Ik heb ook m'n zelfgemaakte zeepje ingepakt en erbij gelegd.


Gelukkig heb ik een tijdje terug al een flinke lading inpakpapier, folie, strikjes en lintjes ingeslagen zodat ik zeker niet tekort zou komen het komende jaar. Twizzy kwam me ook even helpen met het inpakwerk.


Hieronder zie je hoe het ongeveer zou moeten staan, maar ik was hier nog de lampjes vergeten.


Al met al ben ik heel trots op het eindresultaat. Hopen dat het de reis naar de verjaardag gaat overleven!
Groetjes,

Isabeau 
Geen opmerkingen:

Een reactie posten