dinsdag 11 oktober 2016

XXI - Sloopdozen met een warme kont

We merken dat de kittens zich steeds meer thuis gaan voelen. Dit uit zich in het meegaan naar bed, ons 's nachts helemaal aflebberen (tot op het ongemakkelijke af, die tong wil je niet in de buurt van je mond hebben) en over onze hoofden lopen. Ook zijn ze een groot fan van laptops en kabels. Dat is wel een beetje minder.

Als ik achter m'n laptop zit dan zijn ze allebei zeer geïnteresseerd in het geluid van getik op het toetsenbord. Ook Youtubefilmpjes trekken de volledige aandacht, of eigenlijk alles dat beweegt.
Dit resulteert erin dat mijn laptop het grootste deel van de tijd niet kan worden gebruikt, omdat er katten op zitten. En als ik hem wel gebruik dan zitten er katten op het toetsenbord met een neus tegen het beeldscherm.

Ook heb ik tot al twee keer toe emotioneel afscheid moeten nemen van mijn jarenoude koptelefoon. Meneer Ozzy vond het nodig even op de kabel te knauwen. M'n vriend heeft het kabeltje toen weer goed gesoldeerd. Na ongeveer drie Youtubefilmpjes te hebben gekeken, vond meneer Twizzy het kabeltje ook wel erg smakelijk. Heeft hij precies op een andere plek het kabeltje helemaal doorgebeten.Ik verdenk de katten er nu van dat ze op deze manier filmpjes mee kunnen kijken en luisteren. Ze hadden ons al gewaarschuwd dat katten gewoon de baas in huis zijn...

Groetjes,

Isabeau

Geen opmerkingen:

Een reactie posten