donderdag 3 november 2016

XXVI - Make-up

Laatst vond ik het leuk om eens een keer te kijken hoe make-up bij mij staat. Ik draag normaal nooit make-up, dus ik had ten eerste al geen flauw idee wat ik nodig had. Na een tijdje op YouTube tutorials te hebben gekeken, ging ik met een behoorlijke boodschappenlijst naar de Kruidvat. Vroeger had je aan een mascara, oogschaduw en lipgloss nog genoeg, tegenwoordig zijn er dingen als concealer en face contouring.

Uiteindelijk kocht ik dit allemaal:


Best veel maar alles zag er leuk uit in de winkel en als vrouw moet je dan gewoon veel kopen, dat zit in je natuur.

Ik begon met spul op m'n gezicht te smeren en daarna ging ik verder met de oogschaduw. Hier ging ik aardig mee de mist in, het zag er wel een beetje extreem uit met donkere oogschaduw tussen m'n wimpers en wenkbrauw. Na opnieuw filmpjes te hebben bekeken, ging het al een stuk beter.

Het is altijd wel een beetje gek om jezelf met make-up te zien als je dat niet gewend bent. Vooral felgekleurde lippen en donkere oogschaduw vind ik wel een hele stap. Dus ik hield het bij wat lichtere oogschaduw en gewoon transparante lipgloss. De eyeliner heb ik weer weggehaald, omdat ik mezelf eruit vond zien als een schoongemaakte Zwarte Piet.

Het uiteindelijke resultaat waarmee ik wel over straat durfde:Al met al vond ik het toch wel heel leuk om make-up uit te proberen. Vooral over mascara ben ik enthousiast, dat doet al zoveel voor je ogen. Je ziet er al snel wakkerder uit. Als je zo makkelijk de schijn op kan houden, dan is dat natuurlijk wel heel relaxt.

Groetjes,

Isabeau

Geen opmerkingen:

Een reactie posten