donderdag 5 januari 2017

30 day challenge Januari

Na het succes van vorige maand, waarbij we bijna een maand meededen aan de challenge om niet te schelden en waarbij ik echt effect heb gemerkt, lijkt het me best leuk om nog eens een zware challenge aan te gaan. Nou, ik heb er een gevonden hoor! Dit is een challenge die ik alleen mag gaan doen, want vriendlief verklaart me ongeveer voor gek. Ik weet ook niet hoe ik er na een week over denk, maar ik zet hem positief in en ga van start op 2 januari 2017 (een paar dagen geleden alweer als je dit leest, als ik hierna niks meer post dan heb ik het toch niet overleefd ben ik bang).

Het gaat om deze 30 day challenge, met de persoonlijke toevoeging "NO alcohol":Kortom: 30 dagen niet leven. 

Qua drinken blijft er over: Water, koffie en melkproducten. En eten is ook niet zoveel meer. 
Extra uitdagingen deze maand zijn de verjaardag van m'n vriend en een tripje naar Praag. Ik hoop dat ze in Praag eten hebben zonder bovenstaande aspecten, maar ik vrees dat ik vlees, vlees en vlees mag eten. 

De komende tijd wat updates van hoe ik deze challenge ervaar en of ik deze aan zou raden aan andere mensen en natuurlijk wat het effect is op de "1 t/m 31 december + 1 januari-kilo's", maar ook het effect op hoe ik me voel. Zou ik hierdoor bijvoorbeeld  's ochtends ineens zin hebben om hard te lopen? 

Groetjes,

Isabeau
Geen opmerkingen:

Een reactie posten